• Nog geen bedrijfsnaam? Laat dit veld leeg
  • Nog geen website? Laat dit veld leeg
  • Extra functionaliteiten
Uw demo
aanvragen

P.S. Webdesign online

1. Gratis demo in uw huisstijl
Wij ontwikkelen een voorbeeld exemplaar op basis van de gegevens van uw huidige website, of indien u nog geen website heeft, in uw bedrijfsbranche. Met de creativiteit van onze designers zullen wij uw lay-out geheel restylen of ontwikkelen. U hoeft hiervoor niets te doen.

2. Zelf uw voorkeuren bepalen?
Om uw website maximaal aan uw wensen te kunnen voldoen is het mogelijk om zelf uw voorkeuren door te geven en materiaal aan te leveren. U kunt dan denken aan: het bedrijfslogo,  foto’s van het bedrijf, de omschrijving van de werkzaamheden en alle informatie over het bedrijf die u geïntegreerd wilt hebben in uw website. Daarnaast willen wij graag weten welke kleuren en welke stijl en uitstraling u belangrijk vindt, zodat wij deze geheel op uw persoonlijke voorkeur kunnen afstemmen.

3. U kunt relaxen.
Binnen enkele dagen ontvangt u het ontwerpvoorstel klaar op een online testlocatie. Uw eerste indruk geeft aan of wij ons werk goed hebben gedaan.  Als dit het geval is gaan we graag over op stap 4. Indien u beslist geen gebruik te maken van onze diensten willen we u alsnog bedanken voor de mogelijkheid die u ons heeft geboden om onze service te mogen laten zien. Zoals aangegeven kost het u niets en u heeft geen enkele verplichting.

4. Tevreden?
Hebben wij wel ons doel bereikt en u weten te overtuigen? Dan zullen we overgaan tot het fine-tunen van de site. Hierbij kunt u aangeven wat u eventueel nog aangepast wenst te hebben, en of u nog extra web toepassingen, zogenaamde widgets, aan uw website wilt koppelen. Denk aan een like-button op je website of een contactformulier? Netwerken zoals Facebook, Twitter, Linked-in en Google+ kunnen wij vakkundig en snel aan uw website koppelen. Met uw akkoord kunnen wij op zeer korte termijn uw nieuwe website vervolgens online presenteren.

VOLG ONS